Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κεφτεδάκια γεμιστά

Πώς να φτιάξετε κεφτεδάκια με γεμιστά κεφτεδάκια συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Φτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση για να κρυώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Μετά τον κιμά ρίχνουμε τα καρύδια και τα μυρωδικά.

Για Έξω? Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πλιγούρι για κεφτέδες και σιμιγδάλι και ρίχνουμε βραστό νερό. Όταν φουσκώσει, πετάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε, θα είναι πιο εύκολο αν βουτήξουμε τα χέρια μας στο νερό ενώ ζυμώνουμε. Το εξωτερικό κονίαμα δεν θα είναι ούτε σκληρό ούτε μαλακό. Μην φοβάστε αν είναι ρευστό, μπορείτε να προσθέσετε αλεύρι ή πλιγούρι.

Ανοίγουμε το εξωτερικό γουδί που έχουμε ετοιμάσει βουτώντας τα χέρια μας στο νερό που βάλαμε σε ένα μπολ και βρέχοντας το. Το άνοιξα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Βάζουμε μέσα το εσωτερικό μας γουδί και το κλείνουμε. Καλύψτε ότι έχετε ετοιμάσει για να μην στεγνώσει. Στη συνέχεια τη τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε στο τηγάνισμα είναι να το αναποδογυρίσουμε μόλις το ρίξουμε στο λάδι, αλλιώς η μια πλευρά θα τηγανιστεί αμέσως και η άλλη θα σκάσει γιατί η άλλη δεν είναι τηγανισμένη. Ας απολαύσουμε 🙂

Συνταγή Γεμιστοί Κεφτέδες με Φωτογραφία

Κεφτεδάκια γεμιστά
Κεφτεδάκια γεμιστά
Κεφτεδάκια γεμιστά
Κεφτεδάκια γεμιστά
Κεφτεδάκια γεμιστά

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button