Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υγρό κέικ

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για υγρό κέικ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Φίλοι, αυτή η συνταγή είναι διαφορετική από το άλλο υγρό κέικ μου, έφτιαξα τη σάλτσα για αυτό ξεχωριστά. Ξεχώρισα 1 φλιτζάνι από το γουδί που είχα ετοιμάσει, πρόσθεσα μισό ποτήρι γάλα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι, ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, πρόσθεσα μισή ταμπλέτα σοκολάτα φουντουκιού, το χτύπησα καλά, το έβαλα στη φωτιά και το μαγείρεψα για λίγα λεπτά και μετά περίμενα να κρυώσει. Θα προστεθεί αφού βγει η πρώτη θερμότητα. Τα αυγά και η ζάχαρη ανακατεύονται σε ένα αφρό, μετά προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το κακάο και χτυπάμε καλά. Ένα ποτήρι νερό κρατάμε για να ρίξουμε πάνω του το γουδί μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε δύο ποτήρια αλεύρι, τη βανιλίνη, το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε καλά, μετά προσθέτουμε στο λαδωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.
Στο γουδί που έχουμε κρατήσει προσθέτουμε μισό ποτήρι γάλα και το βράζουμε για λίγο στο μάτι για να μην μυρίσουν τα αυγά και χρειάζεται να τα χτυπήσουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα αυγά και η ζάχαρη.

Συνταγή Wet Cake με φωτογραφία

Υγρό κέικ
Υγρό κέικ
Υγρό κέικ
Υγρό κέικ
Υγρό κέικ
Υγρό κέικ

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button