Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ψητές Γεμιστές Πιπεριές

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για ψητές γεμιστές πιπεριές;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Όλοι φτιάχνουμε γεμιστές πιπεριές. Είναι ένα τέλειο καλοκαιρινό γεύμα είτε με κιμά είτε με ελαιόλαδο. Ψήνω το ελαιόλαδο και τον κιμά. Έχει ακόμα καλύτερη γεύση όταν οι πιπεριές ροδίσουν ελαφρά. Το προτείνω στους λάτρεις των γεμιστών.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πιπεριές. μέχρι να καλύψει
Ρίξτε ζεστό νερό και περιμένετε 15 λεπτά. Κάνει την πικρία στο πιπέρι να φύγει. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε το εσωτερικό. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την ντομάτα ή τα τρίβουμε. Ανακατεύουμε το ρύζι, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι. Στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με αυτή τη γέμιση. Τους κλείνουμε το στόμα με κομμένες ντομάτες. Ανοίγουμε τον πελτέ ντομάτας με το υγρό λάδι στο τηγάνι. Τοποθετούμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε νερό για να μην έρθει στο στόμιο των πιπεριών και αλατίζουμε λίγο στο νερό. Ψήνουμε το ρύζι στο τηγάνι μέχρι να φουσκώσει. Το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί και το βάζουμε στο ταψί. Βάζουμε ένα δάχτυλο νερό για να μην καούν ο πάτος. Το διατηρούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν οι πιπεριές. Αν σας αρέσει όταν βγει, μπορείτε να προσθέσετε το υπόλοιπο νερό. Καλή όρεξη.
Μια μικρή πρόταση:
Εάν οι κιμάς σας είναι πολύ μικροί, κόψτε το πάνω μέρος της ντομάτας, αλλά μην το σκίσετε για να είναι σαν καπάκι. Μαγειρέψτε μαζί.

Συνταγή Γεμιστές πιπεριές φούρνου με φωτογραφία

Ψητές Γεμιστές ΠιπεριέςΨητές Γεμιστές Πιπεριές
Ψητές Γεμιστές ΠιπεριέςΨητές Γεμιστές Πιπεριές

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button