Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόκκινες Πιπεριές Γεμιστές

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστές κόκκινες πιπεριές;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Τηγανίζουμε τις πιπεριές για να φύγει η ωμή μυρωδιά.
  2. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε άλλη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν, αν θέλουμε χρησιμοποιούμε το λάδι από τις πιπεριές που τηγανίσατε, θα είναι πιο νόστιμο.
  3. Τρίβουμε τις ντομάτες και τηγανίζουμε μέχρι να φύγει ο χυμός.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και τον τηγανίζουμε μέχρι να φύγει η μυρωδιά του πολτού.
  5. Βάζουμε το πλιγούρι και το ρύζι που πλύναμε και ρίχνουμε νερό και αλάτι για να είναι ελαφρύ από πάνω, προσέχουμε να μην ρίξουμε πολύ νερό, για να μην γίνει ρύζι. Δεν πρέπει να ψηθεί τελείως για να απορροφήσει το νερό που θα προσθέσουμε αργότερα. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα μπαχαρικά στη ψημένη γέμιση και ανακατεύουμε καλά.
  6. Ας γεμίσουμε τις τηγανητές πιπεριές με αυτό το γουδί, ούτε πολύ σφιχτά ούτε πολύ χαλαρά, σε μέτρια πήξη συμπιέζοντας ελαφρά το εσωτερικό του προβάτου.
  7. Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές στην κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο αλάτι και ρίχνουμε ελαιόλαδο.
  8. Γεμίστε το νερό μέχρι 2 ίντσες πριν καλυφθούν οι πιπεριές και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί το πρόβειο νερό. Μπορείτε να σερβίρετε όταν κρυώσει λίγο. Καλή όρεξη.

Συνταγή Γεμιστή Κόκκινη Πιπεριά με Φωτογραφία

Κόκκινες Πιπεριές Γεμιστές

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button